PTairaM - Personlig träning, hälsa och livsstil

You don't have to be great to start, but you have to start to be great

PTairaMs tjänster  

I huvudsak verkar jag på Olympia Court (gamla Huskvarna Fitness) i Huskvarna samt på TRIM i Skillingaryd. Har du kort på annat gym och vill träna med mig där står du för den kostnad det innebär.

Känner du dig mer bekväm med att träna hemma eller utomhus? Det går precis lika bra!

Vill du dela upp din betalning? Det går naturligtvis utmärkt. Kontakta mig på kontakt@ptairam.se, så gör vi upp en betalningsplan på max tolv månader.

Har du fått fysisk aktivitet på recept, sk FAR, utskrivet av en läkare/sjukgymnast? Mot uppvisande av receptet har du 20% rabatt på alla priser nedan.

Live-PT

Vid köp av fler timmar innan köpta timmar är slut ges alltid 10% rabatt.

30 minuter - 350:- (ej medlem 450:-)
Exempelvis för dig som redan tränat ett tag och vill ha ett riktigt tufft och intensivt pass eller träna teknik i de tekniskt svårare övningarna ELLER för dig som är helt färsk och vill lära känna din kropp bättre - rörlighet, ev snedhet etc.

Går att baka in i paket om fler timmar önskas efteråt.

1 timme - 600:- (ej medlem 700:-)
Här erbjuder jag en timmes screening, introduktion och motivation. Genom väl utvalda övningar tar jag reda på din rörlighet, styrka samt om du har eventuella snedfördelningar och skador att ta hänsyn till i din träning. Utöver det hinns ca 40-45 minuters träning med.
Är du redan träningsvan och bara vill ha ett regelrätt träningspass går det naturligtvis också bra.

Om du efter din första PT-timme bestämmer dig för att du vill köra fler timmar bakar vi in den timmen i något av nedanstående paket. Du behöver alltså inte betala för först en PT-timme och sen köpa ett paket till.

3 timmar - 1650:- (550:-/timme)

6 timmar - 3150:- (525:-/timme)

9 timmar - 4500:- (500:-/timme)

12 timmar - 5700:- (475:-/timme)

15 timmar - 6750:- (450:-/timme)

30 timmar - 12750:- (425:-/timme)


PT för två

Vill du träna med PT, men inte riktigt vill ta steget helt själv? Träna med en kompis, partner, familjemedlem etc! I PT för två får ni effektiv träning där ni kan pusha varandra till nya höjder och dessutom kan ni dela på kostnaden!

1 timme - 750:- (850:- då bara en är medlem på gymmet, 950:- om ingen är medlem)

3 timmar - 2100:- (700:-/timme)

6 timmar - 3900:- (650:-/timme)

 

Online-PT (enbart träning)

Väljer du online-PT (enbart träning) får du tre stycken träningsprogram varannan vecka med varierande övningar, noga utvalda efter dina önskemål och resurser. Du får maila mig frågor och rapporter hur mycket du vill under denna tid och får feedback direkt i mån av tid, men minst en gång i veckan. För bäst resultat skickar du bilder och mått till mig dag 1, så vi har något att jobba mot. För mer info maila kontakt@ptairam.se.

8 veckor - 1299:-

12 veckor - 1899:-
 

Online-PT (träning + kost)

Väljer du detta paket får du, förutom paketet ovan, även hjälp med kosten genom kostrådgivning, riktlinjer och visst upplägg. (OBS! Ej rena kostscheman.) För mer info läs ovan eller maila kontakt@ptairam.se.

8 veckor - 1599:-

12 veckor - 2199:-

Vid förlängning av online-tjänster har du 10% rabatt på priserna om du förlänger innan periodens slut.

 

Endast träningsprogram

Träningsprogram med 8-10 noggrant utvalda övningar ihopsatta efter dina önskemål - 129:-

 

Hälsoprofilbedömning privatperson
 

Hälsoprofilbedömning, HPB, är den ledande metoden för att motivera människor till en bättre livsstil. Livsstilen är den avgörande faktorn för människors hälsa och för att uppnå bättre hälsa behöver många förändra sin livsstil. HPB:s ledord är ”Medvetandegörande kommunikation”. En hälsoprofilbedömare hjälper deltagaren att bland annat se sina möjligheter inför en livsstilsförändring.

Snart tillgängligt!
 


Hjärt- och Lungräddning

Ca en timmes utbildning där alla deltagare (max åtta stycken per tillfälle) delar på kostnaden - 800:-

 

Föreläsning företag

90 minuters föreläsning på ert företag - 1700:- + moms.

Här får ni 90 minuters föreläsning om kost och träning för alla era anställda med möjlighet att ställa frågor och konsultera i samband med detta. I detta ingår även en rabatt på 15% på alla PTairaMs tjänster till alla företagets anställda.

För gruppträningspass på företag - maila kontakt@ptairam.se